Web Analytics Made Easy - Statcounter

وبسایت رسمی برنامه نود - فدراسیون فوتبال اطلاعیه ای را درباره نحوه خرید بلیت جام جهانی 2018 روسیه برای هواداران اصلی تیم ملی ایران صادر کرد.

به گزارش وب سایت نود و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، متن این اطلاعیه به شرح ذیل است:
به اطلاع کلیه فوتبال دوستان و حامیان تیم ملی فوتبال می ‏رساند که در راستای حمایت از تماشاگران و مشوقان تیم‏ ملی ایران در جام جهانی روسیه و با توجه به اینکه خرید اینترنتی مستقیم بلیت بازی‏ های جام‏ جهانی از سایت فیفا برای بسیاری از تماشاگران عزیز ایرانی مقدور نمی‏ باشد، فدراسیون فوتبال ایران با مذاکرات و رایزنی با فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) سهمیه بلیت مشخص شده در جدول یک را به تماشاگران و حامیان اصلی تیم‏ ملی در ایران اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جدول یک- سهیمه بلیت‏ های مختص تماشاگران اصلی تیم ملی ایران
مسابقه ایران – مراکش
Category 1 : 70
Category 2 : 638
Category 3 : 1914
مسابقه ایران – اسپانیا
Category 1 : 70
Category 2 : 363
Category 3 : 1088
مسابقه ایران – پرتغال
Category 1 : 70
Category 2 : 352
Category 3 : 1054
همچنین فدراسیون فوتبال اقدام به راه اندازی پرتال ثبت‏ نام و خرید بلیت‏ بازی‏ های تیم‏ ملی ایران در سایت فدراسیون فوتبال کرده است که علاقه‏ مندان و تماشاگران عزیز تیم‏ ملی می ‏توانند از تاریخ اول دی ماه 96 به مدت 30 روز تا ساعت 24 مورخ 30 دیماه 96 نسبت به ثبت نام و خرید بلیت‏ بازی‏ های تیم‏ ملی ایران در جام‏ جهانی روسیه با قیمت مصوب فیفا (جدول 2) اقدام و مبلغ بلیت خریداری شده خود را به صورت ریالی پرداخت نمایند.
جدول 2- قیمت بلیت‏ بازی های تیم ملی ایران در مرحله گروهی
Category 1 : 210 دلار
Category 2 : 165 دلار
Category 3 : 105 دلار

 لازم به ذکر است نرخ تبدیل دلار به ریال به صورت روزانه با قیمت ارز آزاد محاسبه و 4 درصد کارمزد بانکی به مبلغ نهایی اضافه می‌گردد.
قابل توجه درخواست کنندگان محترم: در صورتی که میزان تقاضا برای خرید بلیت ‏های جام‏ جهانی در پایان مدت 30 روزه بیشتر از ظرفیت اختصاص یافته در جدول یک باشد، فدراسیون فوتبال در حضور رسانه‏ ها و نهاد‏های نظارتی اقدام به قرعه ‏کشی نموده و تماشاچیان عزیزی که نامشان در قرعه‏ کشی بیرون نیامده، پول خرید پرداخت شده به حساب آن‏ها تا حداکثر 10 روز عودت داده خواهد شد.

 

2051

منبع: وبسایت برنامه ۹۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت 90tv.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وبسایت برنامه ۹۰» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۸۳۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادی از اولین خطوط اتوبوسرانی | از بلیت فلزی تا بلیت کاغذی و باجه بلیت‌فروشی

همشهری آنلاین - ثریا روزبهانی: این ۴خط عبارت بود از خط یک: میدان توپخانه - دروازه قزوین، خط ۲: میدان توپخانه - انتهای امیریه، خط ۳: میدان توپخانه - بازار و شاهپور و خط ۴: میدان توپخانه - گارماشین (ری جنوبی). همچنین خطی بین دروازه دولت و بازار کشیده شد که پس از یک سال و دو ماه بهره‌برداری، برچیده شد.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

تا سال ۱۳۱۷ علاوه بر ۴ خط گذشته، خط ۵ از میدان شاه(قیام) تا میدان گمرک و خط معروف به تهران - شهرری هم به ۴ خط قبل اضافه شد. این خط آخری از جلوی انبارگندم خیابان ری، روبه روی خیابان صفاری(شهید حداد عادل) به سوی حضرت عبدالعظیم (ع) حرکت می‌کرد.

از سال ۱۳۱۷ تا ۱۳۲۰ به علت گسترش تهران و ازدیاد جمعیت، ۴ خط دیگر به خطوط اتوبوسرانی اضافه شد و برای اولین بار خطوط جدید به دروازه دولت، میدان ۲۴ اسفند (انقلاب)، حشمت‌الدوله شرق و خیابان نادری راه پیدا کرد. وزارت فوائد عامه و تجارت، تحت مدیریت مهدی‌قلی هدایت، ملقب به مخبرالسلطنه، در دوره صدارت دکتر محمد مصدق لایحه‌ای را در یک ماده واحده و ۱۲ تبصره به مجلس برد و موفق شد رآی مثبت مجلس را در تاریخ ۱۶ بهمن ۱۳۳۱ جلب کند.

بر اساس این قانون که امضای محمد ذوالفقاری، نایب‌رئیس هفدهمین دوره مجلس شورای ملی، پای آن بود، امتیاز احداث خطوط اتوبوسرانی و نقل و انتقال مسافر به طور دسته‌جمعی در داخل هر شهر و حومه به شهرداری‌ها واگذار شد.

از ۱۵ دی۱۳۳۲ روش کار در خطوط اتوبوسرانی تهران کمی تغییر کرد و بلیت ژتونی (پولک فلزی) و باجه بلیت‌فروشی راه‌اندازی شد و دولت وقت به منظور نوسازی ناوگان شهری تعدادی اتوبوس مرسدس بنز از آلمان وارد کرد.

با تامین شدن بودجه و امکانات دولتی، اولین شرکت سهامی اتوبوسرانی عمومی کشور در تهران با عنوان «شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه» با سرمایة ۳۰۰ میلیون ریالی در ۲۵ فروردین ۱۳۳۵ به ثبت رسید و محل آن در ساختمان شهرداری تعیین شد.
اولین خط اتوبوسرانی تهران در ۱۴ تیر ماه سال ۱۳۳۵ با ۸۰ دستگاه اتوبوس در مسیر بازار تا میدان امام حسین (ع) در حضور نمایندگان مجلس شورای ملّی وقت و تعدادی از وزرا افتتاح شد. از زمان افتتاح در تیر تا مهر ماه، سه خط دیگر نیز در شهر آغاز به کار کرد. در نهایت شرکت واحد در سال اوّل با ۱۷۳ اتوبوس و ۵ خط فعالیتش را آغاز کرد.

کد خبر 848049 برچسب‌ها حمل و نقل هویت شهری خودرو - تاکسی، اتوبوس و مینی‌بوس

دیگر خبرها

  • وزارت ورزش تکلیف VARرا مشخص کند/امیدوارم فصل آینده VARداشته باشیم
  • خط و نشان فدراسیون فوتبال برای باشگاه‌ها/ احتمال تعویق لیگ آینده
  • احتمال تعوق مسابقات فصل آینده لیگ برتر فوتبال
  • یادی از اولین خطوط اتوبوسرانی | از بلیت فلزی تا بلیت کاغذی و باجه بلیت‌فروشی
  • بلیط فروشی بازی پرسپولیس و نساجی آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط footballeticket.ir
  • آغاز بلیت فروشی دیدار نساجی و پرسپولیس
  • بلیط فروشی بازی تراکتور و فولاد آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط fooladfc.ir
  • بلیط فروشی بازی سپاهان و استقلال خوزستان آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط fooladsepahansport
  • اقدام عجیب خودی‌هاعلیه ژیمناستیک/وطن‌فروشی منفعت طلب‌ها
  • بلیط فروشی بازی استقلال و ذوب آهن آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط footballeticket.ir