Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@22:31:36 GMT

تیته: با تمام توان برابر آرژانتین ظاهر می شویم

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۶۲۱۲۹

تیته: با تمام توان برابر آرژانتین ظاهر می شویم

سرمربی تیم ملی فوتبال برزیل عنوان کرد این تیم با تمام توان برابر رقیب دیرینه ظاهر می شود.

به گزارش ایسنا، در ادامه دیدارهای انتخابی جام جهانی در قاره آمریکای جنوبی تیم ملی برزیل توانست با یک گل کلمبیا را شکست دهد و صعود خود را به جام جهانی قطعی کند.

برزیل اکنون در ۱۱ بازی خانگی آخر خود در مقدماتی جام جهانی پیروز شده است که طولانی ترین روند در تاریخ کشورهای آمریکای جنوبی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وجود قطعی شدن حضور برزیل در جام جهانی، تیته عنوان کرد با تمام توان برابر آرژانتین به میدان خواهند رفت.

تیته به خبرنگاران گفت: یک روز وقت داریم تا برای این موفقیت جشن بگیریم ولی باید خودمان را برای بازیهای بعدی آماده کنیم. در دیدار برابر آرژانتین با تمام توان ظاهر می شویم و به هیچ وجه بازیهای باقی مانده را دست کم نمی گیریم.

تیته افزود: بزرگترین لذت من تقسیم شادی است ولی وقت زیادی نداریم و باید آماده بازیهای دیگر شویم.

برزیل در دیدار بعدی خود باید برابر آرژانتین قرار گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تیته تیم ملی فوتبال برزیل برابر آرژانتین تمام توان جام جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۶۲۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«نمی‌توان با میانگین معدل ۱۲ مدعی الگوی جهانی بود»

رضا مراد صحرایی، وزیر آموزش‌وپرورش، در یکی از سخنرانی‌هایی که به مناسبت روز معلم انجام داد به مساله‌ای اشاره کرد که نه‌تن‌ها تعجب بسیاری را برانگیخت که باعث شد کارشناسان آموزش یک بار دیگر آمار‌های مربوط به افت تحصیلی دانش‌آموزان طی سه سال گذشته را بررسی کنند تا مطمئن شوند وزیر آموزش‌وپرورش در مورد الگو شدن ایران و سیستم آموزشی کشور خودمان صحبت می‌کند.

به گزارش تجارت‌نیوز، مگر می‌شود طی سه سال گذشته رکورد بیشترین افت تحصیلی را در کشور شکسته باشیم؛ میانگین مدل دانش‌آموزان متوسطه حتی به ۱۲ هم نرسد و باز مدعی الگوی جهانی شدن باشیم؟

اینکه وزیر آموزش‌وپرورش بر مبنای کدام تحول بنیادین در حوزه آموزش به چنین نتیجه‌ای رسیده و در حالی که برای خیلی از مردم دیدن دامنه هم مقدور نیست ایشان خود را در حال رسیدن به قله می‌بیند مساله‌ای است که تنها شخص وزیر می‌تواند پاسخگوی آن باشد.

اما اگر بخواهیم نگاهی آماری به آنچه امروز در حوزه آموزش‌و‌پرورش ما در جریان است بیندازیم، باید به سراغ افرادی برویم که بر اساس آمار و ارقام واقعی اظهارنظر می‌کنند نه بر اساس هیجانات آنی یک مصاحبه.

حداقل چیزی که در استاندارد‌های جهانی برای تبدیل شدن به الگو مورد توجه قرار می‌گیرد عدالت آموزشی است

علیرضا کمالی، کارشناس آموزش، در این باره می‌گوید: متاسفانه اصلاً مشخص نیست وزیر آموزش‌وپرورش بر اساس و مبنای کدام استاندارد‌ها و آمار‌های موجود به این نتیجه رسیده‌اند که سیستم آموزشی ما قرار است به الگوی جهانی تبدیل شود. اما حداقل چیزی که در استاندارد‌های جهانی برای تبدیل شدن به الگو مورد توجه قرار می‌گیرد عدالت آموزشی است که متاسفانه در کشور ما سال‌هاست دیگر کسی سراغی هم از آن نمی‌گیرد.

اینکه وزیر آموزش‌وپرورش بر مبنای کدام تحول بنیادین در حوزه آموزش به چنین نتیجه‌ای رسیده و در حالی که برای خیلی از مردم دیدن دامنه هم مقدور نیست ایشان خود را در حال رسیدن به قله می‌بیند مساله‌ای است که تنها شخص وزیر می‌تواند پاسخگوی آن باشد.

اما اگر بخواهیم نگاهی آماری به آنچه امروز در حوزه آموزش‌و‌پرورش ما در جریان است بیندازیم، باید به سراغ افرادی برویم که بر اساس آمار و ارقام واقعی اظهارنظر می‌کنند نه بر اساس هیجانات آنی یک مصاحبه.

حداقل چیزی که در استاندارد‌های جهانی برای تبدیل شدن به الگو مورد توجه قرار می‌گیرد عدالت آموزشی است

علیرضا کمالی، کارشناس آموزش، در این باره به تجارت‌نیوز می‌گوید: متاسفانه اصلاً مشخص نیست وزیر آموزش‌وپرورش بر اساس و مبنای کدام استاندارد‌ها و آمار‌های موجود به این نتیجه رسیده‌اند که سیستم آموزشی ما قرار است به الگوی جهانی تبدیل شود. اما حداقل چیزی که در استاندارد‌های جهانی برای تبدیل شدن به الگو مورد توجه قرار می‌گیرد عدالت آموزشی است که متاسفانه در کشور ما سال‌هاست دیگر کسی سراغی هم از آن نمی‌گیرد.

بیشترین آمار بازماندگان از تحصیل را طی ۱۰ سال گذشته داشته‌ایم

او می‌افزاید: در همین روز‌هایی که وزیر آموزش‌وپرورش چنین ادعایی دارند ما بیشترین آمار بازماندگان از تحصیل را طی ۱۰ سال گذشته داشته‌ایم. در همین روز‌هایی که چنین ادعایی مطرح می‌شود ما در پایین‌ترین سطح کیفیت استاندارد‌های آموزشی قرار داریم و افت تحصیلی بیداد می‌کند.

این کارشناس آموزش توضیح می‌دهد: استاندارد‌های جهانی با استاندارد‌هایی که وزیر آموزش‌وپرورش برای جهانی شدن مد نظر قرار داده‌اند، منطبق نیست. عدالت آموزشی، موفقیت دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی و البته شناسایی استعداد‌ها و پرورش دادن آن‌ها مسائلی است که در حوزه آموزشی اکثر کشور‌های دنیا مد نظر است که خب ایران متاسفانه هیچ کدام این‌ها را در شرایط مطلوب ندارد.

فتح قله با حرف یا عمل؟!

کمالی می‌گوید: مساله اینجاست که روی کاغذ و با سخنرانی ما می‌توانیم روزی هزار بار قله‌ها را فتح کنیم، اما وقتی پای کار و عمل به میان می‌آید، چقدر موفق خواهیم بود؟ در همین سال تحصیلی جاری سه ماه اول سال بسیاری از مدارس دولتی معلم نداشتند. کیفیت آموزش در مدارس دولتی به‌شدت پایین آمده است چراکه معلمان از وضعیت معیشتی خود رضایت ندارند. همین امر به افت تحصیلی دانش‌آموزان دامن زده است.

او ادامه می‌دهد: کنار گذاشتن معلمان باتجربه آن هم تنها به دلیل مسائلی که در گزینش مطرح می‌شود، سر کار آوردن معلمانی که توانایی و تجربه لازم را برای تدریس در مقاطع بالا ندارند، بی‌توجهی به وضعیت روحی و روانی معلمان به خصوص در مقاطع ابتدایی همه این‌ها مشکلاتی است که از قبل بوده و طی سه سال گذشته تشدید هم شده‌اند.

این کارشناس آموزش می‌گوید: ما زمانی می‌توانیم ادعا کنیم الگوی جهانی خواهیم شد و نزدیک به قله هستیم که حداقل نیمی از این مشکلات را به شکل واقعی رفع کرده باشیم.

وعده‌ها بر اساس امکانات باشد

هدیه رسولی، یکی دیگر از کارشناسان حوزه آموزش‌وپرورش، در این باره می‌گوید: مساله فقط الگو بودن نیست؛ مساله این است که وزیر آموزش‌و‌پرورش وعده‌هایی می‌دهد که در عمل اصلاً امکان اجرایی شدن آن وجود ندارد. به عنوان مثال طرح «هر دانش‌آموز متوسطه یک مهارت» که گفته شده از مهر امسال اجرایی می‌شود به زیرساخت‌هایی نیاز دارد که هیچ کدام از مدارس ما این زیرساخت‌ها را ندارند مگر مدارس فنی و حرفه‌ای.

مجبور کردن کودکان از سنین پایین به یادگیری، مصداق بارز کودک‌آزاری است

او اضافه می‌کند: یک ماه پیش هم وزیر آموزش‌وپرورش مدعی شده بود باید سن گرفتن دیپلم را به ۱۵ سال برسانیم در حالی که مجبور کردن کودکان از سنین پایین به یادگیری، خود مصداق بارز کودک‌آزاری است و اصلاً در این خصوص چقدر مطالعه شده و چه بررسی‌هایی انجام شده که وزیر با استناد به آن‌ها این خبر را اعلام می‌کند؟

حوزه آموزش‌وپرورش به میدان آزمون و خطا برای مسئولان تبدیل شده است

رسولی در پایان می‌گوید: متاسفانه حوزه آموزش‌وپرورش به میدان آزمون و خطا برای مسئولان تبدیل شده است و هر کدام که سکان هدایت این وزارتخانه را در دست می‌گیرند می‌خواهند روشی جدید را به بوته آزمایش بگذارند غافل از اینکه چنین برخورد‌هایی خود یکی از عوامل مهم افت تحصیلی دانش آموزان به شمار می‌رود.

دیگر خبرها

  • هاشمی نسب: برخی از اربابان خود خط می گیرند علیه استقلال تمام توانشان را بگذارند+ فیلم
  • اولین رنکینگ رسمی فوتسال جهان/ مردان ایران در رده چهارم، بانوان هشتم
  • اولین سرمربی مارادونا هم به ال‌دیه‌گو پیوست
  • سزار منوتی، سرمربی قهرمان جام جهانی 1978 درگذشت
  • «سزار لوئیس منوتی» اسطوره فوتبال آرژانتین در سن 85 سالگی درگذشت
  • معمار فوتبال آرژانتین درگذشت + عکس
  • آرژانتین در غم درگذشت اولین مربی قهرمان جهان
  • «نمی‌توان با میانگین معدل ۱۲ مدعی الگوی جهانی بود»
  • کیف قاپی خشن در استانبول + فیلم | مقاومت زن را در برابر مشت‌های سنگین سارق ببینید | پلیس با تمام توان دنبال دستگیری سارق است
  • مانوئل نویر: بازی مقابل رئال مادرید یک فینال است و باید مقابل آنها بی‌رحم‌‌تر ظاهر شویم